Individueel advies

Create healthy habits, not restrictions

Je bent niet op zoek naar een dieet maar naar een nieuwe 'way of life' waarbij je nieuwe gezonde en natuurlijke voedingsgewoontes aanleert en veel bewuster omgaat met je voeding? Dan ben je bij Natural High aan het juiste adres.

Natural High staat voor simpele, verse, onbewerkte, eerlijke en gevarieerde voeding.

Je hoeft niet minder te eten, maar gewoon te kiezen voor ECHTE voeding, voeding dat goed is voor je lichaam en waar je gelukkig en gezond van wordt!

TWEE FORMULES

 

Voor de individuele coaching bied ik twee formules aan

  • een mini coaching van 20 minuten

  • een coaching van 60 minuten

 

Wil je als WERKGEVER je werknemers een gezonde boost geven en een individuele coaching aanbieden?

Koop dan je Wellbeing Vouchers via The Wellbeing Club en geef je werknemers toegang tot een gezonde èn gelukkige levensstijl, thuis en op het werk!

wat kan je verwachten?

 

Tijdens een mini-coaching (20 minuten) geef ik je graag een aantal praktische tips mee waar je meteen mee aan de slag kan èn waardoor je ook echt ‘goesting’ krijgt om meer te weten te komen over gezonde natuurvoeding!

Bij een coaching van een uur kan ik uiteraard veel dieper ingaan op jouw adviesvragen. 

 

Of je nu kiest voor een mini-coaching of een coaching van een uur, ik ga je sowieso vragen om op voorhand een uitgebreid intake-formulier in te vullen waardoor ik een duidelijk beeld krijg van je voedingsgewoontes.

Op basis van deze info kan ik ons gesprek zo goed mogelijk afstemmen op jouw behoeftes.

 

Het is mijn bedoeling om je zo veel mogelijk tips mee te geven zodat je meteen na de coaching met héél veel zin en enthousiasme start met een nieuwe ‘way of life’ waar lekkere, gezonde en onbewerkte voeding een centrale rol speelt. 

Tijdens het gesprek komt er mogelijks hier of daar een klein stukje theorie bij kijken,maar je zal vooral heel veel praktische en makkelijke tips & tricks meekrijgen.

 

Ik kan je alvast vertellen dat de rode draad van ons gesprek lekkere, gezonde en onbewerkte voeding zal zijn en dat we het niet zullen hebben over diëten, calorieën tellen, het bannen van vetten of het kiezen voor light produkten ;-).

We gaan het gewoon hebben over echte voeding. En tòch zal je geleidelijk aan op je natuurlijk gewicht komen (mocht dit al niet het geval zijn) zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf iets hebt moeten ontzeggen. Integendeel zelfs!

Prijs

Mini-coaching​

25 euro

Coaching 60 minuten​

75 euro

De coaching zal gebeuren via Teams of Zoom.

Betaling voorafgaandelijk

via overschrijving

met vermelding van uw naam.

BE42 7360 4294 0954

Natural High

 Interesse?

 

Geef me een seintje mocht je nog vragen hebben of klik hier om meteen een afspraak te boeken.