top of page

Individueel advies

Create healthy habits, not restrictions

Update 2023 - ik geef (tijdelijk ?) geen individueel advies meer, de combinatie met mijn vaste job werd teveel. Maar mijn blog behoud ik wèl en ik ben van plan om me hier binnenkort weer op te 'lanceren", dus tot snel :-) !

Je bent niet op zoek naar een dieet maar naar een nieuwe 'way of life' waarbij je nieuwe gezonde en natuurlijke voedingsgewoontes aanleert en veel bewuster omgaat met je voeding? Dan ben je bij Natural High aan het juiste adres!

Natural High staat voor simpele, verse, onbewerkte, eerlijke en gevarieerde voeding.

Je hoeft niet minder te eten, maar gewoon te kiezen voor ECHTE voeding, voeding dat goed is voor je lichaam en waar je gelukkig en gezond van wordt!

let's get natural high!

 

Tijdens een eerste coachingsessie van een uur geef ik je graag een heleboel praktische tips mee waar je meteen mee aan de slag kan èn waardoor je ook echt ‘goesting’ krijgt om meer te weten te komen over gezonde natuurvoeding!

Ik ga je vragen om op voorhand een uitgebreid intake-formulier in te vullen waardoor ik een duidelijk beeld krijg van je voedingsgewoontes. Op basis van deze info kan ik ons gesprek zo goed mogelijk afstemmen op jouw behoeftes.

Na deze eerste coachingsessie zien we elkaar nog minstens twee keer om te bespreken hoe het loopt, waar je het al dan niet moeilijk mee hebt, welke vragen je nog hebt voor me, ...

Uiteraard kunnen we elkaar nog vaker zien mocht je hier behoefte aan hebben! Maar het is vooral mijn bedoeling om je tips mee te geven zodat zelf aan de slag kan. 

Wil je als WERKGEVER je werknemers een gezonde boost geven en een individuele coaching aanbieden?

Koop dan je Wellbeing Vouchers via The Wellbeing Club en geef je werknemers toegang tot een gezonde èn gelukkige levensstijl, thuis en op het werk!

wat kan je verwachten?

 

Ik wil je zo veel mogelijk tips mee geven zodat je meteen na de coaching met héél veel zin en enthousiasme start met een nieuwe ‘way of life’ waar lekkere, gezonde en onbewerkte voeding een centrale rol speelt. 

Tijdens het gesprek komt er mogelijks hier of daar een klein stukje theorie bij kijken,maar je zal vooral heel veel praktische en makkelijke tips & tricks meekrijgen.

 

Ik kan je alvast vertellen dat de rode draad van ons gesprek lekkere, gezonde en onbewerkte voeding zal zijn en dat we het niet zullen hebben over diëten, calorieën tellen, het bannen van vetten of het kiezen voor light produkten ;-).

We gaan het gewoon hebben over echte voeding. En tòch zal je geleidelijk aan op je natuurlijk gewicht komen (mocht dit al niet het geval zijn) zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf iets hebt moeten ontzeggen. Integendeel zelfs!

Prijs

start-up coaching 60 min

+  2 opvolgsessies (30 min)

E-boekje met weekmenu

inclusief

195 euro

 

De coaching zal gebeuren via Teams of Zoom.

Betaling voorafgaandelijk

via overschrijving

met vermelding van uw naam.

BE42 7360 4294 0954

Natural High

Interesse?

 

Geef me een seintje mocht je nog vragen hebben of klik hier om meteen een afspraak te boeken.

 

Belangrijk - alle 3 afspraken dienen meteen te worden ingepland.

bottom of page