top of page

Over Mezelf

Life is all about trusting your feelings, taking chances & finding happiness.

Ik ben een vrolijke, jonge - althans zo voel ik me toch - veertiger die volop geniet van het leven en graag nieuwe uitdagingen aangaat.

In 1998 studeerde ik af als sociaal verpleegkundige maar na een aantal jaren in de sociale sector wou ik toch graag iets anders uitproberen ... Ik mocht - na een intensieve opleiding - in de banksector starten als financieel adviseur, een job die ik ruim 10 jaar zou uitoefenen.  

In 2013 stond ik echter weer te popelen voor een nieuwe uitdaging & ik kreeg van mijn werkgever de kans om te starten als Human Resource Advisor. Een job die ik nog steeds met veel enthousiasme doe.

Maar ik leer graag bij. En hoe uiteenlopender de thema's, hoe liever.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in gezonde voeding en daarom besloot ik op zoek te gaan naar een opleiding rond voeding die bij me paste.

Al snel kwam ik terecht bij de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt Opleidingen in Nederland.

De opleiding overtrof al mijn verwachtingen.

De natuurvoeding-filosofie is gewoon helemaal mijn ding: rechttoe rechtaan, gewoon kiezen voor eenvoudige, verse, onbewerkte en eerlijke voeding.

In begin is het even zoeken, maar eens je het onder de knie hebt, wil je gewoon niet anders meer. Natuurlijk ga ik af en toe ook eens 'uit de bocht', maar dat is ok!  De dag erop eet ik spontaan & zonder moeite weer gewoon gezond. 

Na een zeer intens jaar behaalde ik mijn diploma & besloot om mijn kennis en enthousiasme over natuurvoeding zoveel mogelijk te delen. En zo ontstond Natural High!

Mijn "natural high" krijg ik onder andere van - hoe kan het ook anders - lekkere en gezonde voeding. Ik kan echt blij worden als ik een heerlijk, gezond en bovendien ook makkelijk gerecht heb klaargemaakt.

Of wanneer we een restaurantje ontdekken waar je echt pure en natuurlijke gerechten voorgeschoteld krijgt (ik zal regelmatig mijn adresjes delen op mijn blog). Of wanneer ik een nieuw ingrediënt ontdek.

Gezond en lekker eten is gewoon fun. 

Ik word ook heel erg gelukkig van gewoon samenzijn met mijn grote jeugdliefde/ echtgenoot, gezellige avonden of uitbundige feestjes met vrienden of familie, een goed boek, de slappe lach hebben, een stukje chocolade, een nieuwe stad ontdekken, met de motor in de bergen rijden, onze zeilvakanties, ...  maar evengoed van eens gewoon lekker op de bank te liggen - met mijn kat Flo op schoot - voor een namiddag 'netflix binge watching'...

Kortom, ik ben wel een levensgenieter denk ik.

Every moment matters. 

Sailing
IMG-20200712-WA0026_edited_edited_edited
Grilled Antipasti Canapes
Sunset Over New York City
Locks on a bridge
Open Book
Mountain Landscape
Chocolate Bites
bottom of page