recept: geroosterde kikkererwten

Deze geroosterde kikkererwten moeten een dik half uur in de oven staan, maar zelf hoef je er haast niets aan te doen!

INGREDIENTEN

- 1 bokaal gekookte kikkererwten

- 2 el olijfolie

- 1 tl cajunkruiden

- snijfje lookpoeder

- snuifje gerookt paprikapoeder

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Giet de kikkererwten af en spoel ze onder koud water, zorg ervoor dat al het 'schuim' weg is.

Doe de kikkererwten in een ovenschotel en meng met de olijfolie en de kruiden.

Zet 30 à 40 minuten in de oven.

Nog even laten afkoelen en klaar.

Smakelijk!

Experimenteer ook eens met andere kruiden zoals tijm, oregano, ... of je kan gaan voor een zoete versie met kaneel, honing, vanillepoeder, ... wees creatief ;-).

Photo by Adrienne Leonard on Unsplash

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©2017 by Hannah Coekaerts