recept: DIY granola




Niets makkelijker dan zelf je granola te maken!

en je kan ermee 'freewheelen' zoveel je wil ... love it!


Granola is heerlijk bij je fruit, in je (kokos)yoghurt of gewoon zo als tussendoortje!






INGREDIËNTEN


. 200 g noten, pitten & zaden - kies waar je op dat moment zin in hebt :-) (of wat je in huis hebt) !

zoals walnoten, pecannoten, amandelen, hazelnoten, ...

en pompoen en/of zonnebloempitten, lijnzaad, chiazaad, ...

GO WILD ;-)

. 300 g havermout

. 5 el kokosolie

. 6 el ahornsiroop

. kruiden naar smaak: vanillepoeder, kaneel, speculaaskruiden, gember, ...

alles kan en alles mag, experimenteer :-) !

. snuifje fleur de sel


BEREIDING


Verwarm de oven voor op 150 graden.


Hak de noten grof en doe alle ingrediënten in een mengkom.

Roer alles goed door elkaar en stort het mengsel op een bakplaat (gebruik een bakmatje of bakpapier).

Bak 25 minuten in de oven en klaar (check tussendoor even of je de granola niet eens dient om te roeren).


Smakelijk!



TIP: bewaar de granola in een mooie weckpot, zo bewaart hij goed èn ziet het er nog leuk uit op je keukenaanrecht ook!




Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

©2017 by Hannah Coekaerts